Tuesday, December 28, 2021

Луната по дни


За всичко на този свят си има специален ден - за приятелство, за тихи разговори, за разпалено изясняване на отношенията, за работа и за почивка. Този ден се определя от магьосницата Луна. Който знае нейните тайни, държи съдбата в ръцете си.

Нощното светило влияе на всички наши постъпки. За да разберете кога с какви дела е най-добре да се занимавате, се възползвайте от този календар.
Пресмята се кой ден след новолунието е денят, който ни интересува и се информираме с какво препоръчва Луната да се занимаваме през това време и кои проблеми е по-добре да отложим.

1-ви ден след новолуние: Важен за вземане на сериозни решения и покровителства хората на действието. В този ден смело можете да влезете при шефа и да поговорите за трудовото възнаграждение.

2-ри ден след новолуние: Често ни посвещава в различни тайни. Но само тези от нас, които нигога не повишават глас и не изпитват чувство за завист

3-ти ден : Създаден е за размисъл. Ако в нашия живот има повече въпроси, отколкото отговори, днес е времето да възстановим равновесието. Лоша полиджба е ако разсипете олио. Това означава, че взетото решение не е правилно и вие сте на грешен път.

4-ти ден: Стига напрежение! По-добре не изяснявайте отношенията си с любимия, не попадайте пред погледа на началството, не настъпвайте в трамвая нахалника - ще ви наругае с латиноамериканска емоционалност. И главното - не си струва да взимате важни решения. Всичко гореказано не касае авантюристите. Те са любимците на лъжовния четвърти ден на лунния календар.

5-ти ден: Денят на щастието. Добре е да го посветите на семейството и децата. Ващите близки ще бъдат настроени на положителна вълна. Освен това, този ден покровителства влюбените. Чистосърдечното признание на чувства ще срещне взаимност, а а срещите в този ден ще минат успешно.

6-ти ден: В древността на този ден са гадаели по облаците. Наумете си едно желание, погледнете към небето и се постарайте да определите по формата на облака какво ви чака.

7-ми ден: Помага да се сбъднат и най-чудноватите мечти. И главното - да успеете, да се откажете в точното време на точното място.

8-ми ден: Ден за оправдания. Създаден е да прощаваме и да търсим прошка.

9-ти ден: Не е особено успешен. Заблуждения, съблазни и измами ви преследват на всяка крачка.

10-ти ден: По-добре да го посветите на релаксацията и разни козметични процедури. Не бива да планирате нищо особено в този ден.

11-ти ден: Посветете го на здравето си, яжте кисело мляко, мъчете тренажорите или пък се занимавайте с най-приятния спорт - любовта.

12-ти ден: Хубаво време за всякакви начинания и вземане на решения. Счупената чаша или чиния означава самота и страдание.

13-ти ден: Внимание! Можете да срещнете по пътя си "излишния" човек. Например новопоявилият се герой-любовник може да открадне портмонето ви, да се окаже многотеден баща или приятел на съпруга ви.

14-ти ден: Създаден е, за да се къпете в щастие и да получавате от живота удоволствие. А ето какво категорично не бива да правите в този ден - да се поддавате на очаянието.

15-ти ден: Ден за раздяла. Изгонените от вашия живот никога няма да се върнат, което ще ви избави от мъчителни разговори за изясняване на отношенията. Но внимавайте, защото ако кажете на някого "Измитай се оттук!", той също няма повече да се появи.

16-ти ден: Съветва да се държите по-скромно. Колкото по-малко внимание привличате към своята персона, толкова по-добре.

17-ти ден: В древността е бил ден за почит към виното и за Вакханалии. Полезни са веселите трапези, сексът и всичко, свързано с удоволствията.

18-ти ден: Ден на надеждата и любовтта. Точно днес можете да опитате да изясните всякакви заплетени лични отношения.

19-ти ден: Успешен за блондините и блондинките с дълбоки сини очи. А брюнетите и брюнетките с тъмни очи не могат да се похвалят с особени успехи. Или те ще дразнят всекиго или всички ще се дразнят от вас. Да се избавите от негативните емоции ще ви помогне огънят. Запалете вечерта в къщи повече свещи.

20-ти ден: Добър е за чревоугодници. Всичко, което ще бъде изпито и изядено, ще бъде от полза. А от мисловните процеси е време да си починете.

21-ви ден: Ден на храбростта и силните постъпки. Ето кога вие можете спокойно да извършите истински подвиг - да спасите нечий живот или да помогнете в сложна ситуация.

22-ри ден: Гарантира ви несъмненен успех в обществото. Непременно идете на гости.

23-ри ден: Човекът говори истината, само истината и нищо друго. Но такава откровенност понякога може да докара кавга.

24-ти ден: Най-добре е да посветите този ден на своите близки. А в работата не си струва да обръщате внимание на началството и на колегите.

25-ти ден: Обяснете се в любов, устройте си романтична среща, запознайте се с нови хора. И не се бойте от експерименти. Устройте си ден за бягане с препядствия и побеждавайте.

26-ти ден: За предпочитане е да го прекарате по-спокойно. Въздържайте се от претоварване на работата, от употреба на алкохол и много пикантни блюда.

27-ми ден: Преминава под патронажа на Нептун. Към решаването на поставните задачи е по-добре да се движете постепенно и без да бързате. А с представителите на противоположният пол общувайте много внимателно. Много голяма е вероятнността да се позабавляват и да ви изоставят бързо.

28-ми ден: Благоприятен за занимания с домакинство, начало на ремонт и преместване на мебели.

29-ти ден: Доста опасен. В древността са го наричали ден на разгула и чистата сила. Откажете се от излишната самоувереност и се старайте дори да не мислите за бъдещите дела.

30-ти ден: Не всеки лунарен месец има 30-ти ден. Посветете го на равносметки във всички сфери на вашия живот.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home